Auton ikkunoiden tummennus

Käyttämämme Solar Screen kalvot ovat Amerikkalaisen ASWF kalvotehtaan tuotteita. Käyttämillämme Solar Screen Panthera-sarjan kalvoilla takuu 15 vuotta ja Black-sarjan kalvoilla takuu 10 vuotta! Samoin myönnämme asennukselle takuun 10 vuotta! Panthera kalvosarjan edistyksellinen pinnoite takaa markkinoiden parhaimman suojan naarmuuntumista vastaan. Kalvotuksen yhteydessä saat myös kirjallisen takuukortin. Huom! Takuu ei miltään osin koske etusivulasien kalvoitusta. Etusivulaseihin ei tieliikennelain mukaan saa asentaa mitään kalvoa. Etusivulasien kalvojen asennus kaikilta osin aina asiakkaan vastuulla.

Tummennuskalvot suojaavat matkustajaa auringon lämmöltä, häikäisyltä sekä haitalliselta UV-säteilyltä. Näin auton sisätilat pysyvät viileämpänä, sekä auton ilmastointi rasittuu vähemmän. Kalvot myös estävät suoran näkyvyyden auton sisätiloihin, näin ehkäisten mahdolliset arvoesineiden varkaudet. Tummennuskalvot parantavat myös auton visuaalista ilmettä!

Jos ajoneuvosi sijaitsee Jyväskylän seudulla, voimme halutessanne hakea autosi ikkunakalvotettavaksi. Jos ajoneuvo sijaitsee 10km säteellä liikkeestämme, saat tämän palvelun käyttöösi täysin veloituksetta! Meiltä saat myös tarvittaessa sijaisauton kalvotuksen ajaksi.

Tulemme myös kalvottamaan Keski-Suomen maakuntiin jos ajoneuvoja on vähintään 3kpl. Toimialueenamme on koko Suomi.

Kalvotuksen yhteydessä myös auton käsinpesu mahdollisuus 25€. Sisältää päältäpesun, ovienvälit sekä kuivauksen. Ilmoitathan ennakkoon mikäli haluat päältäpesun ajoneuvollesi. Huom! Päältäpesu mahdollista ainoastaan kevät-kesä-syksy. Talvikuukausina emme tee päältäpesuja!

Jos käytössäsi on farmariauto, niin toimitathan tällöin ajoneuvosi kalvotukseen peräkontti ja takapenkit tyhjennettyinä tavaroista. Sedan mallisissa ajoneuvoissa takakonttia ei tarvitse tyhjentää. Kalvojen poisto tapahtuu tuntityönä. Mikäli ajoneuvossa on kuljetettu koiria, niin poistathan karvat pois ikkunoiden ympäristöstä.

Myymme myös kalvoja jos asiakas haluaa itse asentaa ne ajoneuvoonsa. Rullia tilatessa toimitusaika 7-14 vrk. Maksu aina etukäteen. Postitus kokonaisilla rullilla.

Lisätietoja käyttämistämme kalvoista löydät valmistajan sivuilta: https://www.solarscreen.eu/home/en

Kalvovalitsimen avulla voit nähdä miltä sama ajoneuvo näyttää eri vahvuisilla tummennuskalvoilla. Voit vaihtaa ajoneuvon tyyppiä, väriä ja kalvon vahvuutta hiirellä. Voit myös liikutella ajoneuvoa ja suurentaa / pienentää sen kokoa.

Ladataan ajoneuvoa, odota hetki...

Alla näet miltä eri vahvuiset kalvot näyttävät luonnollisessa kuvassa.

Kiinteistöjen kalvotukset

Kiinteistön ikkunoiden kalvotuksella voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä energiakustannuksissa. Toteutamme kiinteistöjen kalvotuksia ympäri Suomea.

Kalvot hylkivät lämpöä ja pitävät sisä-lämpötilan vakaana. Tämän ansiosta koneellisen ilmastoinnin tarve vähenee ja säästetään sekä energiaa että kustannuksia. Solar Screen ikkunakalvot tasoittavat sisätilojen lämmönvaihteluita tutkitusti jopa 4–5 astetta. Talvella kalvot vähentävät lämmön karkaamista ikkunan kautta, jolloin lisälämmittämisen tarve vähenee. Kalvot maksavat itsensä takaisin säästyneissä energiakustanuksissa jopa 2–5 vuodessa.

Aurinkosuojakalvot ovat ulkoapäin tyylikkäitä ja sisältäpäin lähes näkymättömiä lasissa, mutta ne suojaavat auringon heijastuksilta ja estävät 99 %:sesti vahingollisen UV-säteilyn pääsyn kiinteistöön. Tämä vähentää oleellisesti kalusteiden, sisustustekstiilien ja taiteen haalistumista.

Ikkunakalvot parantavat myös turvallisuutta ja estävät henkilö- ja omaisuusvahinkoja, koska ne sitovat lasinsirpaleet lasin rikkoutuessa.

Turvakalvot

Turvakalvoja voidaan asentaa mille tahansa isommalle lasipinnalle. Näin ikkunat voidaan  kustannustehokkaasti suojata ilkivallan ja murtovarkauksien varalta. Kalvo myös sitoo tehokkaasti sirpaleet itseensä, joten onnettomuustilanteissa voidaan välttyä vakavilta sirpalevaurioilta.

Käyttämämme Solar Screenin turvakalvot ovat erityisen kestäviä. Tästä syystä myönnämmekin Super Clear 2 C ja 3 C sarjan kalvoille 15 vuoden takuun, Super Clear 7 C ja 4 C sarjan kalvoille 12 vuoden takuun ja muille kalvoille 10 vuoden takuun.

Käyttökohteita kalvoille ovat yleensä eri kiinteistöt, kuten koulut ja sairaalat, liiketilat ja tuotantolaitokset, sekä asunnot ja ajoneuvot. Turvakalvot ovat läpinäkyviä ja huomaamattomia.

Lisätietoja käyttämistämme kalvoista löydät valmistajan sivuilta: https://www.solarscreen.eu/home/en

Tekniset tiedot voit ladata: https://www.solarscreen.eu/download_films/en

Turvakalvoilla saat tehokkaan suojan murtovarkauksien ja ilkivallan varalta.

Usein kysytyt kysymykset

Käyttämämme Solar Screen kalvot ovat monikerroksisia metallisoituja kalvoja. Metallisoitu kalvo takaa maksimaaliset UV- sekä lämmöntorjuntaominaisuudet. Kalvot sisältävät tumman kerroksen, metallikerroksen sekä naarmusuojakerroksen. Näin ollen kalvot eivät muuta väriä eivätkä naarmuunnu helposti. Metallisoitu kalvo oikein asennettuna on käytännössä jopa ajoneuvon ikäinen sijoitus. Asennamme ovilasien kalvot aina oviverhoilut irroitettuna – Ainoastaan tämä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen!

Kyllä voi normaalisti, ainoastaan kuivumisaika on talvella hieman pidempi. Tämä ei kuitenkaan estä ajoneuvon käyttöä.

Eivät vaikuta antennien toimintaan eivätkä takalasinlämmittimen käyttöön.

Kyllä voi kaikilla ikkunan pesuun tarkoitetuilla aineilla. Ainoastaan ensimmäinen viikko asennuksen jälkeen on suositeltavaa olla pesemättä laseja.

Ei saa minkäänlaisella kalvolla lainsäädännön mukaan. Asennamme ainoastaan asiakkaan omasta pyynnöstä etulasien kalvoja. Niiden osalta lakiseikat asiakkaan omalla vastuulla!

PYYDÄ TARJOUS!

Jätä tarjouspyyntö omasta kiinteistöstäsi, tai ajoneuvostasi. Kun pyydät tarjousta auton ikkunoiden kalvotuksesta, muista aina mainita auton merkki, tarkka malli ja myös vuosimalli, sekä mitä laseja haluat tummennettavan!

Hinnat ovat alkaen hintoja. Kysy tarkka hinta myyjältä. Lopullinen hinta on aina ajoneuvokohtainen.

  • 3 lasia. Pienet 3 oviset HB autot alk. 100€
  • 3 lasia + 2 pikkulasia. Pienet 5-oviset HB autot pikkulasilla alk. 130€
  • 5 lasia. Farmari- ja pienet tila-autot alk. 150€
  • Tila-autot ja katumaasturit takalasit alk. 150€
  • Sedan 3 tai 3 + 2 pientä lasia alk. 150€
  • Etusivuovet 2kpl alk. 70€

Oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään. Hinnat sisältävät alv. 24%